HTML

wc duguláselhárítás

WC duguláselhárítás budapest öszes kerületében

Friss topikok

duguláselhárítás 5. kerület

2011.01.26. 15:12 alexander77

 

                                                    Duguláselhárítás 5 kerület  06-30-687-3000

Munkatársaink az év összes napján és éjjel-nappal hívhatóak!

Hívjon és segítünk!

 

Kád  és zuhanytálca dugulás megszüntetés 

A kád dugulás megszüntetése nagyon lényeges egy család életében, lévén az egyik tisztálkodási helyszín legfontosabb kelléke. Éves szinten tisztálkodással közel 100-150 órát töltünk el és ennek nagy része a kád valamilyen formában történő felhasználásával kapcsolatos.

A legegyszerübb lehetőség a kád dugulás megszüntetésénél a meleg víz és a lefolyó tisztító. Öntsünk lefolyó tisztítót - pl. Mr.Muscle- a kádba és öntsük fel egy vödör forró vízzel. Hagyjuk állni reggelig. Ezt követően a zuhanyrózsát távolítsuk el és a megmaradt cső segítségével, a túlfolyó betömésével mossuk át a kád lefolyóját.

Ha ez nem vezet eredményre, akkor a kád dugulásának megszüntetése érdekében hívjon profi dugulás elhárító szakembert a : 06-30-7-333-666 éjjel-nappal hívható számon! Duguláselhárító szakembereink rendelkezésére állnak hétvégeken és ünnepnapokon is!    

A zuhanytálca dugulás megszüntetése már egy nehezebb dió, főleg akkor, ha az nem a padlóösszefolyóra van rákötve. Ha nem értünk hozzá, akkor inkább ne kisérletezzünk, a lefolyó részt ne szedjük szét, mert ugyan könnyen lejön, de profi szerelőre van szükség, hogy vissza is kerüljön. Ezt a munkát bízzuk profi duguláselhárítás szakemberre. Telefonáljon most a 06-30-7-333-666 éjjel-nappal hívható számra,akár hétvége, vagy ünnepnap van!

Csatornatisztításhoz

A csatornatisztítás korszerű eszközökkel történik, és minden esetben garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkára. A csatornatisztítás alaposságot igényel, így szakértő munkánkra minden helyzetben számíthat.

Többszöri csatornatisztítás után érdemes kamerás csővizsgálatot is kérni, hiszen így megelőzhetőek a késöbbi dugulások.A csőtörések, csőrepedések műszeres kivizsgálását, bemérését, javítását feltárással, ásással is szakembereinkre bízhatja.

Budapest egész területén és Pest megyében is dolgozunk.

Hivjon a 06-30-7-333-666 éjjel-nappal elérhető számon!

Kamerához:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wcdugulaselharitas.blog.hu/api/trackback/id/tr282615500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása