HTML

wc duguláselhárítás

WC duguláselhárítás budapest öszes kerületében

Friss topikok

dugulaselharitas 3 kerület

2010.10.22. 20:46 alexander77

 Duguláselhárítás a szociális intézményekben is sűrűn előforduló problémát jelent, legyen szó idősek otthonáról, vagy hajléktalan szállóról.

 
A szociális intézmények esetében a vizesblokkok, mellékhelyiségek, WC-k dugulásával kell számolni. Ezeken a területeken van komoly esély a dugulások ismétlődő, gyakori kialakulására. 
 
Azoknál a nagyobb szociális intézményeknél, ahol nem csak tálaló konyha üzemel, hanem az étkezést helyben biztosítják . a HACCP előírásait betartva - szintén komoly esély van a visszatérő dugulásokra. 
 
Az általunk kidolgozott, gyors és hatékony vegyszeres duguláselhárítási rendszerrel 1-2 órán belül megszüntetjük a lefolyókban, csatornákban keletkezett dugulásokat.
 
A dugulások megszüntetése nem jár:
 
bontással, ami további komoly költségekkel járna,
csőgörény használatával, ami után szükséges a duguláselhárítás alá vont terület fokozott fertőtlenítése, illetve a szagtlanítása is
mert a vegyszeres duguláselhárítás folyamán az eldugult csatornarendszert nem kell feltárni, hisz a rendszerbe juttatott duguláselhárító szer a csatorna falára rakódott szerves szennyeződéseket leoldja és így az elfolyósított szennyeződés a dugulást okozó anyagokkal együtt a csatornarendszerbe juttatjuk.
 
Gyors és hatékony megoldásért hívjon bennünket a
 
 
06-30-687-3000

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wcdugulaselharitas.blog.hu/api/trackback/id/tr952391768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása