HTML

wc duguláselhárítás

WC duguláselhárítás budapest öszes kerületében

Friss topikok

wc Dugulás elhárítás 1. kerület

2010.09.28. 12:08 alexander77

 Beltérben:

Mosogatásnál ne sajnáljuk a bőséges meleg vizet és ne vigyük túlzásba a különféle kemikáliák használatát,  mivel túlnyomórészt a mosogatószerek a felelősek a kialakult dugulásokért.  Hetente egyszer végezzünk forróvizes öblítést. Legalább félévente tisztítsuk ki a szifont.  Ételmaradékot,  vagy darabos zöldség-gyümölcs hulladékot szintén ne öntünk a mosogatóba, ha csak nem nem hobbink a  duguláselhárítás.  A szűrő használata nem minden esetben indokolt,  mivel csökkenti a víz áramlását és öblítő képességét.
Kádak,  zuhanyzók lefolyóját viszont nyugodtan elláthatják a hosszú hajú emberek szűrővel, mivel itt gyakran okoz problémát a fürdéssel zuhanyzással bekerülő hosszú haj, ami összeáll és dugulást okoz. Kézmosók szifonját is tanácsos fél évente kitisztítani.  Sok háziasszony, megelőző célzattal használja a különféle  duguláselhárító szereket a dugulások kialakulását megelőzendőleg. Amennyire lehetséges használjunk biológia lebomlású, környezetbarát anyagokat.

1 komment

Címkék: wc duguláselhárítás 1.kerület budapesten

A bejegyzés trackback címe:

https://wcdugulaselharitas.blog.hu/api/trackback/id/tr162329277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása